Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا از برنامه‌ریزی برای ایجاد رشته‌های علوم پزشکی و استقرار مراکز رشد در واحد متبوعش خبر داد.

مهرداد کریمی به مناسبت 25 اردیبهشت 1364 سالروز راه‌اندازی واحد فسا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «واحد فسا دومین واحد استان فارس از لحاظ اخذ مجوز و نخستین واحد استان از نظر زمان راه‌اندازی است که به همت مرحوم حاج صادق رفیعی با دو رشته بنیانگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کریمی افزود: «این واحد دانشگاهی اکنون دارای 45 رشته کاردانی و کارشناسی، 15 رشته کارشناسی ارشد و 5 رشته دکتری است. واحد فسا در سایت 200 هکتاری در نزدیکی شهر مستقر است. تعداد کارمندان 90 نفر و تعداد اعضای هیأت علمی نیز 70 نفر است. واحد فسا جزء واحدهای بسیار بزرگ محسوب می‌شود و اکنون تعداد دانشجویان با توجه به کاهش دانشجو حدود 2000 نفر است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا گفت: «تمرکز بر توسعه رشته‌های علوم پزشکی از برنامه‌های مهم این واحد در سال 97 است؛ با توجه به وجود دانشگاه علوم پزشکی در فسا و موقعیت شهر به عنوان یکی از شهرهای بزرگ شرق استان فارس که پس از مرکز استان، قطب علوم پزشکی محسوب می‌شود در تلاش هستیم تا مراحل راه‌اندازی رشته‌های علوم پزشکی را با اخذ مجوزهای لازم آغاز کنیم.»

این مسئول ادامه داد: «برنامه دیگری برای ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در نظر داریم و تلاش می‌کنیم با کمک آموزش عالی و در طرحی مشترک با مرکز رشد وزارت علوم مقدمات ایجاد مرکز رشد را در سال 97 فراهم کنیم.»

وی افزود: «راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی یکی از برنامه‌های واحد فسا در سال 97 بود که البته به دلیل برخی مشکلات از جمله تردیدهای سرمایه‌گذار طرح نسبت به بازگشت سرمایه ممکن است در سال جاری محقق نشود؛ نکته دیگر اینکه تمایل سرمایه‌گذار نسبت به طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر کاهش داشته است و شاید یکی از دلایل این امر کاهش یارانه‌ای است که دولت در این حوزه پرداخت می‌کند.»

کریمی اظهار کرد: «در حوزه فرهنگی نیز واحد فسا یکی از واحدهای فعال است و تقویم فرهنگی خاصی در دانشگاه وجود دارد که تلاش می‌شود برنامه‌های فرهنگی با هزینه کم و اثربخشی بالا اجرا شود.»

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم حرکت به سمت کاهش اتکای درآمدی به شهریه خاطرنشان کرد: «یکی از پیشنهادهای ما کاهش شهریه‌ها بویژه در رشته‌هایی است که میزان جذب دانشجو در آنها کاهش داشته؛ در مقطع دکتری نیز پیشنهاد کاهش شهریه‌ها و افزایش وام تحصیلی به دانشجویان را داریم زیرا تمایل به ادامه تحصیل در دانشجویان کارشناسی ارشد دیده می‌شود.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات