Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی فسا با پذیرش دانشجویان مازاد با مشکلات آموزشی و امکانات رفاهی روبرو شد که این موضوع باعث نارضایتی و گلایه برخی از دانشجویان این دانشگاه شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تعداد زیادی از داوطلبین کنکور به دنبال قبولی در یکی از رشته‌های اصلی پزشکی هستند که قبولی در آن برای همه آسان نیست و به همین دلیل تعدادی از داوطلبين به دنبال ورود به اين رشته از طريق ظرفیت مازاد هستند که البته هزینه‌هایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همين اساس دانشگاه علوم پزشکی فسا با پذیرش دانشجویان مازاد دچار مشکلاتي از قبیل شلوغی سلف، کمبود فضای آموزشی و امکانات کم رفاهی خوابگاه شد برخی از دانشجویان این دانشگاه هم نسبت به امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه انتقاد و اعتراض داشتند.

یکی از دانشجویان ورودی سال‌های قبل دانشگاه علوم پزشکی فسا در این رابطه به خبرنگار ما می‌گوید: با شروع ترم جدید و با ورود دانشجویان ورودی ۹۷ به دلیل عدم مدیریت وبرنامه ریزی دانشگاه بیش از حد شلوغ شده است.

او می‌گوید: وقتي موقع غذا خوردن به سلف مراجعه می‌کنیم، با ازدحام جمعیت روبروی می‌شویم متاسفانه نظارتی هم بر کافی شاپ دانشگاه وجود ندارد و قیمت‌ها بسیار بالا است.

این دانشجو در رابطه با افزایش تعداد نفرات در خوابگاه می‌افزاید: با افزایش دانشجویان دراین دانشگاه تعداد نفرات در اتاق‌ها افزایش یافته است و آرامشی وجود ندارد.

او می‌گوید: زمانی که دانشگاه دانشجو می‌پذیرد، باید به فکر امکانات رفاهی و آموزشی هم باشد بیشتر دانشجویان از شهر‌های اطراف به این دانشگاه آمده اند و هر هفته نمی‌توانند به شهر خود رفت و آمد کنند و مجبوریم آخر هفته‌ها در دانشگاه بمانیم متاسفانه با شلوغی دانشگاه و خوابگاه آرامش از ما سلب شده است.     این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی فسا در ادامه می‌گوید: در این ترم چند بار کلاس‌های ما به خاطر نبود فضا کنسل شده است یا تعداد دانشجو در کلاس زیاده بوده که فضای برای نشستن وجود نداشته است.

وی می‌افزاید: یکی از مواردی که دانشجویان به آن اعتراض دارند افزایش شهریه‌ها است، در این شرایط اقتصادی هر ترم شهریه‌ها افزایش پیدا کند واقعا برای دانشجویان پرداخت آن سخت است.

وی می‌افزاید: هر بار با تغییر سرپرست دانشگاه کلی قانون جدیدی وضع می‌کند و مسئولان کاملا حرف خود را تغییر می‌دهند.     در این رابطه علی اصغر خالقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا به خبرنگار ما می‌گوید: ما سعی کرده ایم امکانات رفاهی و آموزشی مناسبی برای دانشجویان فراهم کنیم. حدود یک سال است به عنوان رئیس دانشگاه انتخاب شده ام.

او با اشاره به خوابگاه دانشجویان مازاد می‌گوید: دانشگاه در واقع تعهدی برای ارائه خوابگاه به دانشجویان مازاد ندارد، اما برای اینکه دانشجویان این دانشگاه رفاه و امنیت بیشتری باشند، خوابگاهی از دانشگاه آزاد برای دانشجویان اجاره کردیم و تعمیرات اساسی در این خوابگاه انجام شده است و نصف شهریه خوابگاه و هزینه ایاب و ذهاب را دانشگاه تقبل کرده است.

هویت دانشگاه به دانشجو است
خالقی می‌افزاید: ما معتقدیم که هویت دانشگاه ما به دانشجو است دانشگاه مانند دانشگاه‌های شیراز و اصفهان وسیع نیست حدود ۴۰ سال است که از تاسیس این دانشگاه می‌گذرد و نسبتا دانشگاه پیری است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فساد با اشاره به ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان می‌گوید: در این وضعیت اقتصادی در اوج بی‌پولی هر کاری که لازم بود انجام داده ایم، چند بار در کنار دانشجویان در سلف غذا خوردم و شاهد شلوغ سلف بودم و برای بهبود شلوغی سلف کانتر اضافه کردیم این مشکل برطرف شد.

  او در پاسخ سئوال خبرنگار ما در مورد اینکه افزایش دانشجویان مازاد باعث شلوغی دانشگاه و کنسل شدن کلاس‌ها شده است می‌افزاید: دانشجویان دانشگاه از شهر‌های دیگر آمده اند و به خاطر اینکه آخر هفته‌ها بیشتر کنار خانواده‌های خود باشند در یک روز بیشترین کلاس‌های خود را برمی دارند و دانشگاه در این مورد سختگیری نمی‌کند و به خاطر فضای کمی که داریم این چنین مشکلاتی پیش می‌آید.

خالقی در ادامه می‌گوید: اگر دانشگاه مثلا از شنبه تا چهارشنبه کلاس‌ها را برگزار کند و دانشجویان را مجبور به حضور به موقعع سر کلاس کند، دیگر دچار شلوغی کلاس نمی‌شود؛ اما به خاطر راحتی دانشجویان چنین کار‌ی نکردیم.     سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا می‌افزاید: دانشگاه ما در بین دانشگاه‌های کشور سرآمد شده است و در استان فارس جزو ۵ دستگاه برتر شناخته شده است.

وی در مورد افزایش شهریه‌ها می‌گوید: افزایش شهریه‌ها جزوتابع و مقررات کشوری است و کسی نمی تواند طبق آنچه که هیات امنا تعیین کرده است، شهریه اضافه دریافت کند و طبق قانون سالانه مبلغی به شهریه‌ها اضافه می‌شود.

خالقی در مورد هزینه نصراف دانشجویان از دانشگاه می‌افزاید: انصراف از دانشگاه تابع قوانین است وکسی که در دانشگاه قبول می‌شود و چند ترم درس می‌خواند و بخواهد انصراف بدهد هزینه که پرداخت کرده است را دیگر پس نمی‌گیرید و همچنین فرصت قبولی درس خواندن را شخص دیگری گرفته است. دانشجویان برای انتقال گرفتن به دانشگاه دیگر باید مبلغی را پرداخت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر

سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

عصرایران به نقل از خبر نامه امیر کبیر در خبری نوشت: پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است. روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود. در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده