Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@00:17:23 GMT

ایران رتبه دار تولید علم در سال ۲۰۱۸

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۱۸۵۵

به گزارش فارس از فسا، رضا ملک‌زاده شامگاه پنجشنبه در نشست با هیئت‌رئیسه، اعضای هیئت‌علمی، پزشکان متخصص و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی فسا، اظهار داشت: ایران در سال گذشته بیشترین تولید علم را در بین کشورهای اسلامی داشته و رسیدن به این هدف در اسناد بالادستی کشور برای سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی‌شده بود که با تلاش محققین زودتر از برنامه به این مهم رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بابیان اینکه رشته‌های پزشکی فقط ۱۲ درصد محققین کشور را دارا است افزود : ۳۰درصد توسعه علم کشور مربوط به عرصه پزشکی است که ما در کشورهای منطقه در تولید علم اول هستیم.

وی گفت: بر اساس ISI ایران رتبه ۱۵ تولید علم دنیا را در سال ۲۰۱۸ به خود اختصاص داد که این دستاورد بزرگی برای ما است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به رتبه‌بندی تایمز در سال ۲۰۱۹ نیز اشاره و عنوان کرد: طبق این رتبه‌بندی ایران با ۲۹ دانشگاه دیگر رتبه‌ برتر در بین کشورهای اسلامی را دارد و این در حالی است که ما بودجه‌ها و اعتبارات زیادی را برای تحقیقات هزینه نکردیم.

ملک‌زاده اظهار کرد: ما سه برابر ترکیه نیروی جوان فعال تحقیقاتی داریم که اساسی و مهم‌ترین سرمایه‌ انسانی بوده و باید تلاش برای حفظ آنان کنیم.

 وی ادامه داد: باوجود اینکه یک درصد جمعیت دنیا هستیم اما تولید علم ما ۲درصد و استنادات ما سه درصد است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت عنوان کرد: هم‌اکنون ۴۱۲عنوان مجله علمی ـ پژوهشی پزشکی در کشور وجود دارد که ۲۱۰ مجله در بانک‌های اطلاعاتی معتبر نمایه می‌شوند.

 ملک‌زاده افزود: پیش از انقلاب تنها ۱۳ عنوان مجله علمی پژوهشی در کشور بود که طی ۴۰ سال  پس از انقلاب بیش از ۱۲ هزار عنوان کتاب علمی پزشکی در کشور توسط دانشگاه‌ها و ناشران خصوصی منتشرشده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: بیش از ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی دانشگاهی و خصوصی پزشکی و راه‌اندازی و فعالیت ۵۰ پژوهشکده  در کشور از دیگر دستاوردها بوده است.

ملک‌زاده در خصوص برنامه ثبت بیماری‌ها بیان کرد: تاکنون بیش از ۷۰۰ برنامه ثبت بیماری‌ها در سطح استانی و ملی راه‌اندازی شده که دانشگاه پزشکی فسا می‌تواند در اکثر برنامه‌ها فعالیت و نقش داشته و از این طریق کارهای مشترکی در سطح بین‌المللی انجام دهد.

دانشگاه علوم پزشکی فسا دارای عملکردی بالاتر از سطح بین‌الملل

وی در ادامه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا ارائه کرد و گفت:این دانشگاه با رسیدن به ۱۱۰ مقاله در سال، رشد خوبی را در مقالات داشته که بیشتر مقالات در رشته‌ی پزشکی بوده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: همچنین دانشگاه پزشکی فسا در شاخص H _index پنج‌ساله از رشد خوبی برخوردار بوده و رشد مقالات بین‌المللی می‌تواند دانشگاه را در دنیا مطرح کند.

ملک‌زاده به شاخصFWCI  و جایگاه علوم پزشکی فسا در این شاخص اشاره کرد و گفت: متوسط بین‌المللی این شاخص عدد ۱ بوده که دانشگاه علوم پزشکی فسا با کسب عدد ۱/۴۱ در این شاخص،‌ عملکردی بالاتر از سطح متوسط بین‌المللی را دارد.

در ادامه این نشست فرماندار ویژه شهرستان فسا اظهار کرد: موفقیت‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی فسا در راستای چشم‌انداز با افق ۱۴۰۰ چشمگیر و در حوزه‌های مختلف آموزشی، بهداشت و درمان این دانشگاه قابل‌تقدیر است.

سلیمان کرمی مطرح کرد: حمایت ویژه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، مجرب‌ترین و ارزشمندترین نیروهای حوزه درمان و پژوهش کشور از دانشگاه علوم پزشکی فسا، می‌تواند فرآیند رشد و رسیدن به چشم‌انداز را برای این دانشگاه تضمین کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد

علیزاده گفت: طی دوره اول نمایندگی‌ام در مجلس شورای اسلامی، از طریق دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی در دامغان اقدام شد که نتیجه‌بخش نبود.

وی به سابقه موافقت برای توسعه آموزش و خدمات پزشکی در دامغان اشاره کرد و ادامه داد: طی توافق با وزارت علوم، مقرر شد که طی افقی چهار ساله رشته های دانشکده علوم پزشکی در دانشکده بهداشت در دامغان اضافه شود و پس از آن برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی اقدام شود که بسیار زمان‌بر بود.

علیزاده اضافه کرد: با توجه به زمان طولانی تا چهار سال آینده و طی مراحل اداری لازم برای آن، دیدارهایی با دولتمردان و مسوولان مربوطه انجام شد و در نهایت، مهرماه سال گذشته در دیدار با دکتر عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قول مساعد در خصوص ایجاد دانشکده داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی