Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا با انتشار بیانیه ای خواستار شفاف سازی درباره هزینه چندمیلیونی افطاری انجمن پیروخط امام این دانشگاه شدند. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا با انتشار بیانیه ای با اشاره به هزینه چند میلیونی افطاری انجمن پیروخط امام این دانشگاه خواستار شفاف سازی درباره این موضوع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن بیانیه به شرح زیر ات:
خصوصیت بارز جنبش ها و تشکل های اصیل دانشجویی این بوده وهست که نه تنها متاثرو وابسته به جریانات سیاسی بیرون از دانشگاه نبوده بلکه همیشه بر آنها اثرگذاری داشته اند. در روند حرکت های دانشجویی اصیل همیشه صداقت و شفافیت موج میزده است.
برنامه ضیافت افطاری انجمن اسلامی پیرو خط امام (!) دانشگاه علوم پزشکی فسا سوالات زیادی را در اذهان دانشجویان ایجاد کرده است. همه از وضعیت مالی دانشگاه های علوم پزشکی ودولتی فسا با خبر هستند. وضعیت مالی به حدی وخیم است که از بسیاری از فعالیت های فرهنگی و رفاهی مورد نیاز دانشجویان چشم پوشی می شود.
اگر هزینه چندین میلیونی! ضیافت افطاری را روسای دانشگاه ها متقبل شده اند پس چرا دائما بر طبل نداری می کوبند؟ در صورتیکه هزینه های این مراسم از جای دیگری تامین شده است اذهان عمومی دانشجویان منتظر شفافیت در اعلام پشتیبانان مالی مراسم مذکور می باشند.
سوال دیگر این است که اساسا یک تشکل دانشجویی چه ارتباطی با سیاسیون و یا بهتر بگوییم سیاست زده های خارج از دانشگاه دارد؟ همیشه این نگرانی وجود داشته که مکاران بازار سیاست با کمی دانه پاشیدن به دنبال شکار دانشجویان و از آن طریق تاثیر گزاری بر حرکت های دانشجویی درون دانشگاه باشند . این خود انحراف از آرمان های دانشجویی و وهن جایگاه بلند دانشجو و دانشگاه هست.
اینکه با استفاده از سرویس حمل و نقل عمومی دانشگاه برای قشر خاصی از دانشجویان، مراسمی با عنوان ضیافت افطاری (بخوانید میتینگ سیاسی) با حضور افرادی معلوم الحال و جدای از بدنه دانشگاه در تالار فرهنگیان آموزش و پرورش (با وجود فضای مناسب جهت اجرای این برنامه در درون هر دو دانشگاه ) که اتفاقا بنابر بعضی شنیده ها رئیس آن نیز کم وبیش فعالیت های انتخاباتی خود را شروع کرده جای سوال ندارد؟ اگر آموزش و پرورش برای برگزاری این مراسم هزینه ای دریافت کرده است در اینصورت برای رفع شبهه باید سندش را برای عموم منتشر کند. اگر هم که هزینه ای دریافت نکرده آیا برای گروه ها و فعالین سیاسی و اجتماعی دیگر هم این مکان را بدون هزینه در اختیار قرار میدهد؟
به هر حال اذهان بیدار دانشجویان ابهامات زیادی نسبت به این برنامه دارند که امیدواریم انجمن اسلامی دانشگاه روشنگری های کافی را نسبت به آنها داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افطاری هزینه میلیاردی انجمن اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟