Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک، دانشگاه علوم پزشکی فسا همکار علمی رسمی دانشگاه پواتیه فرانسه شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر خالقی افزود: از زمینه‌های همکاری مورد نظر دو دانشگاه بررسی عوامل خطر بیماری‌های مختلف غیر واگیر و بیماری‌های اعصاب و روان با تمرکز بر روش‌های مدرن علمی و آزمایشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: دانشگاه پواتیه یکی از چند مرکز اصلی تحقیقاتی کشور فرانسه و از دانشگاه‌های پرافتخار اروپاست و پس از بررسی کارنامه رو به رشد پژوهشی و علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا و نیز با توجه به مطالعات مگاپروژه کوهورت بالغین و جوانان، جهت مطالعات مختلف در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی با دانشگاه علوم پزشکی فسا همکاری خواهد کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به دلیل علاقه‌مندی دانشگاه پواتیه برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی فسا بر اساس آمایش سرزمینی و ماموریت‌های دانشگاه، برنامه‌ریزی علمی و پژوهشی ویژه‌ای برای خود ترسیم کرده است که بر اساس این برنامه‌ریزی مطالعات مختلف در حوزه بیماری‌های غیر واگیر و بیماری‌های اعصاب و روان شامل اعتیاد و اضطراب را در بر می‌گیرد.

دکتر مجتبی فرجام، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز با بیان اینکه این تفاهم‌نامه به امضای رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی فسا و پواتیه فرانسه رسید، افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه دو دانشگاه در آموزش دانشجویان تکمیلی و تخصصی و نیز فرصت‌های مطالعاتی پژوهشی، تبادل استاد و دانشجو برای پیشبرد اهداف مشترک علمی و آموزشی همکاری خواهند کرد.

دکتر فرجام افزود: استفاده از حوزه‌های مرتبط با بیوتکنولوژی و علوم نوین، دانشگاه علوم پزشکی فسا را به دانشگاهی پیشرو تبدیل کرده است که مورد توجه دانشگاه‌های همکار خارجی نیز قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در حوزه آموزش نیز دانشگاه علوم پزشکی فسا با اتخاذ سیاست گسترش حوزه‌های بین رشته‌ای و علوم نوین، محوریت کار خود را به آموزش در چارچوب سیاست حل مساله و آموزش پروژه محور طراحی کرده است که این روشی مدرن و مورد توجه دانشگاه‌های بزرگ جهان است.

بر اساس اعلام وبدا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی فسا تاکید کرد: ریاست دانشگاه و معاون آموزشی در راستای محورهای ذکر شده، برنامه‌ریزی کوتاه مدت و میان مدت آموزشی خود را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که برنامه‌های درازمدت برای توسعه علمی، فناوری و پژوهش‌های ماندگار در حوزه فعالیت دانشگاه علوم پزشکی فسا از نظر مغفول نماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی فسا دانشگاه پواتیه فرانسه همکار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند