Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا، دوشنبه با بیان این مطلب به ایرنا اظهار داشت: به استناد رای صادره در دویست و هفتاد و ششمین نشست شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، موافقت خود را با راه‌اندازی مقطع دکتری تخصصی رشته طب سنتی ایرانی (Ph.D.) با ظرفیت پذیرش سه دانشجو برای یک دوره اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی اصغر خالقی افزود: هم اینک دانشگاه علوم پزشکی فسا دارای دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت و پرستاری و بیش از یک هزار و ۳۰۰ دانشجو در رشته‌های دستیاری داخلی، دستیاری کودکان، دستیاری رادیولوژی، دکترای مهندسی بافت، پزشکی عمومی، کارشناسی ارشد رشته‌های فیزیولوژی، بیوتکنولوژی، بیوشیمی، پرستاری و بهداشت مواد غذایی و کارشناسی رشته‌های پرستاری، علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل و هوشبری، کارشناسی بهداشت عمومی و کاردانی و کارشناسی فوریت‌های پزشکی است.
همچنین معاون طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا هم به ایرنا گفت: طب ایرانی در این دانشگاه از جایگاه ویژه و بسیار خوبی برخوردار است و با راه‌اندازی سلامتکده طب سنتی در بیمارستان دکتر شریعتی شهرستان فسا از سال ۹۳، خدمات مختلفی از قبیل ویزیت متخصص طب ایرانی، فروش داروهای گیاهی، انجام اعمال یداوی (ماساژ، حجامت، فصد، زالو و ...) و آموزش سبک زندگی سالم در این مرکز به مراجعه کنندگان ارایه می‌شودو این مرکز علمی از دانشگاه‌های پیشرو کشور در طب سنتی ایرانی است.
محمد هاشم هاشم‌پور بیان کرد: از دیگر افتخارات گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا در استان فارس و کشور، می‌توان به کسب رتبه اول پژوهشی و پژوهشگر برتر در بین گروه‌های طب ایرانی و همچنین کسب رتبه پیشرو و جایگاه برتر در حوزه‌های بهداشت و برنامه عملیاتی اشاره کرد. 
وی ادامه داد: عملیات احداث ساختمان نخستین سلامتکده طب ایرانی با استانداردهای مربوط به این رشته و معماری ایرانی- اسلامی، از سال۹۶ در شهرستان فسا آغاز شده که هم اینک بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

هاشم پور اضافه کرد: این سلامتکده که شامل بخش‌های متعدد از جمله مطب ایرانی، بخش آبزن و ماساژ درمانی، بیوتراپی (زالو درمانی، لارو درمانی، زنبور درمانی و ...)، حجامت و فصد، آزمایشگاه، داروخانه، آموزشگاه و بخش‌های جنبی طب ایرانی از جمله شربتخانه است در بهار ۹۹ راه‌اندازی خواهد شد.
او گفت: جزییات بیشتر در مورد نحوه جذب دانشجو برای رشته تخصصی طب سنتی ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی فسا از طریق کارگاه مرتبط با این موضوع به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است. 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا جنوب شرقی دانشگاه های علوم پزشکی طب وزارت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی فسا طب سنتی ایرانی راه اندازی شهرستان فسا طب ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکارآرانی صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری دومین جلسه شورای اجتماعی استان تهران در سال جاری، از بررسی راه‌اندازی و توسعه مراکز «سراج» در سطح استان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران خبر داد.

خدمتکارآرانی گفت: مراکز «سراج» یا به عبارتی مراکز سلامت روانی اجتماعی، جزو پروژه‌هایی است که از سال گذشته به صورت مشترک بین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه هدف گذاری این پروژه در فاز اول راه اندازی ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور بوده است، گفت: سهم استان تهران در این پروژه ۱۸ مرکز بود که تا امروز و گزارشات واصله از سه دانشگاه علوم پزشکی استان، ۱۲ مرکز به صورت قطعی راه اندازی شده است.

وی در تشریح جزئیات بیشتر این طرح، از راه اندازی هفت مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شهرستان‌های شرق استان تهران از جمله پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه خبر داد و عنوان کرد: چهار مرکز نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در اسلامشهر، شهرری و شهر تهران و یک مرکز هم توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان راه‌اندازی شده است که مجموعاً ۱۲ مرکز از ۱۸ مرکز هدف محقق و الباقی نیز تا نیمه سال جاری در دست تمهید مقدمات و تجهیز و راه اندازی است.

خدمتکارآرانی بیان کرد: امیدوار هستیم که با محوریت و حمایت فرمانداری‌ها بتوانیم تعهدات مورد نظر در اجرای این طرح را در سطح استان تهران محقق کنیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، هدف از ایجاد این مراکز را ارتقای کمی و کیفی خدمات روانی و اجتماعی به عموم افراد و به خصوص افرادی که دارای اختلالات روانی، فکری و رفتاری هستند عنوان کرد و گفت: این افراد از طرق مختلف از جمله مدارس آموزش و پرورش و اورژانس اجتماعی بهزیستی به مراکز «سراج» ارجاع و بر اساس پروتکل‌ها، مورد حمایت‌های روانپزشکی و درمانی که منتج به بهبودی و توانمندی آنها شود قرار می‌گیرند.

وی در ادامه در خصوص فعالیت مراکز «اتاق فرار» نیز اظهار کرد: این مراکز جزو بازی‌های فکری و سرگرمی‌هایی است که طی سالیان اخیر تعداد آنها رشد قابل توجه داشته و نیازمند بررسی دقیق هستند و در این جلسه مقرر شد که بر آنها نظارت‌های لازم وجود داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از تشدید نظارت‌ها بر برنامه‌ها و محتوای مراکز «اتاق فرار» و نوع مجوزهای این مراکز خبر داد و بیان کرد: قرار شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مربوطه مثل اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، سازمان اطلاعات و فراجا و سایر دستگاه‌ها، استانداردها و دستورالعمل‌های لازم را مورد بازخوانی و بازتعریف و به روزرسانی قرار دهد و ساز و کارهای نظارت بیشتر بر عملکرد این مراکز و برخورد با مراکز غیر قانونی انجام شود.

کد خبر 6097589

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست