Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@18:37:08 GMT

زنجیره انتقال ویروس کرونا مهار شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۳۲۲۵

زنجیره انتقال ویروس کرونا مهار شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: برای کاهش آسیبهای ناشی از شیوع کرونا در شهرستان فسا ، باید زنجیره انتقال این ویروس مهار شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از فسا، علی اصغر خالقی عصر امروز در نشستی خبری با محوریت بیماری کرونا اظهار داشت : این بیماری که عجیب و نوپدید بوده دنیا را متاثر کرده و تبدیل به بزرگترین چالش جهانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این روزها ویروسی جدید گریبان گیرمان شده و وقتی یک بیماری شناسنامه نداشته باشد، مهار آن ساده نیست که این معضل کار را برای کشورهای جهان سخت کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: نقطه‌ قوت نقاطی که موفق به محار کردن راحت‌تر این ویروس شده‌اند، شکستن زنجیره انتقال بوده است.
خالقی اضافه کرد: در شرایط فعلی مهمترین رویکرد این است که افراد مبتلا را درگیر ارتباط با دیگران نکنیم  و این کلید حل بحران است.
وی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم در فسا نیز چالش موجود را از بین ببریم، باید زنجیره انتقال را بشکنیم، افزود: باید مردم را به هر شکلی که ممکن است، خانه‌نشین کنیم و اگر این راهکار در سطح شهر اجرایی شود، شیوع بیماری تا حد زیادی محار شده و در غیر اینصورت هر یک از ما نیز دچار این بیماری می‌شویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا ادامه داد: ارگانها، ادارات، بانکها و... باید روشهای خلاقانه‌ای انجام دهند که مردم مراجعات کمتری داشته باشند.
خالقی افزود: اگر شیوع کرونا را یک بحران ملی می‌دانید این عمل را انجام داده  تا سنگها از جلوی پای مردم برداشته شود و در صورت امکان نیاز به خروج از منزل نداشته باشند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان کرد: عید ما زمانی بوده که کرونا ویروس را محار کنیم و مردم نیز نباید توقع این را داشته باشند که نوروزی شبیه به سالهای پیش بگذرانند.
خالقی بابیان اینکه در دو تا چهار درصد مبتلایان به کرونا احتمال مرگ و میر وجود دارد، خاطرنشان کرد: برای افراد مسن و افرادی که دارای بیماریهای زمینه‌ای قلبی، کلیوی، کبدی و تنفسی هستند، این مشکل جدی‌تر است.
 وی با اشاره به کمبود وسایل حفاظتی در سطح شهرستان فسا گفت: زمانی که این بیماری اتفاق افتاد، افرادی سوداگر شروع به احتکار اقلام بهداشتی ضروری کردند و این کمبود در کل کشور وجود دارد و مختص به شهرستان فسا نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به اینکه مایحتاج پرسنل نیز به سختی تامین می‌شود، گفت:مسئولین کشوری و لشکری دنبال کننده کمبود وسایل حفاظتی بوده و با جدیت پیگیر این مسئله هستند.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا فسا علوم پزشکی مردم بیماری رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا زنجیره انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۳۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان