Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره شیوع «کووید-۱۹» در کشور و اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل این ویروس گفت: مانند بسیاری از کشورهای جهان ما هم در ابتدای ورود «کرونا ویروس» غافلگیر شدیم اما به تدریج توانستیم بر شیوع بیماری کرونا مسلط شویم و آن را به کنترل درآوریم.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در آحاد جامعه یک  همبستگی و همگرایی در مبارزه با کرونا در کشور به وجود آمد، عنوان کرد: کادر بهداشت و درمان، دانشگاه‌های علوم پزشکی، نیروهای مسلح و افراد دیگری که داوطلبانه آمدند کمک کردند تا بیماری کنترل شود که این اقدامات کمک بسیاری در کنترل بیماری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در کشور اظهار کرد: خوشبختانه هیچ‌گونه کمبود تخت یا نقاهتگاه نداشتیم، اطلاع دارم پژوهش‌ها برای واکسن و دارو با وجود این‌که زمان‌بر است آغاز شده که این کار جای تقدیر دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، بیان کرد: مطلبی که مورد اختلاف‌نظر واقع شد نوع فاصله اجتماعی و یا قرنطینه بود. معتقدم متاسفانه به هر دلیلی این موضوع را نه حاکمیت به طور جدی اعمال کرد و نه برخی مردم آن را رعایت کردند.

وی ادامه داد: حتما مشاهده کردید بخشی از جامعه فاصله‌گذاری اجتماعی را به خوبی رعایت کردند و در خانه‌های خودشان بودند اما بخشی دیگر را باید به زور از سفر منصرف می‌کردیم تا این طرح را رعایت کنند.

جمالی نوبندگانی ادامه داد: متاسفانه بعد از پایان یافتن تعطیلات مشاهده کردیم ترافیک سنگینی در شهر اتفاق افتاد و یا برخی از کسبه به محل‌های کار خودشان بازگشتند که باید تاکید کنم این کار در بدترین زمان ممکن صورت گرفت، زیرا بسیاری از افراد از سفرهای خودشان به تهران بازگشته بودند که ممکن بود در طول سفر ناقل این بیماری شده باشند.

وی با اشاره به این‌که یک ناهماهنگی بین وزارت بهداشت و صمت صورت گرفت، عنوان کرد: درست است که در روزهای اول شیوع کرونا قرار نداریم اما این بیماری قابل برگشت است. باید  مدنظر باشد که جان مردم در اولویت قرار دارد و بعد کسب و کارشان؛ گرچه دولت برای جبران ضررهایی که کرونا به کسب و کار مردم زد فکری می‌کند.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که گفته می‌شود ایران برای کشف داروی «کرونا ویروس» اقدام کرده است، آیا ما می‌توانیم به داروی این بیماری دست یابیم، گفت: بسیاری از ویروس‌ها دارو ندارند و ویروس‌هایی که مربوط به خانواده آنفولانزا هستند متاسفانه بسیار سریع تغییر هویت و نوع عملکرد می‌دهند که ممکن است سال دیگر به شکل دیگری بروز پیدا کنند به همین خاطر تاکنون نتوانستیم یک واکنشی برای «سوش‌هایی» که بتواند  ویروس‌ها را تحت پوشش قرار دهد، پیدا کنیم.

وی با تاکید بر این‌که درمان سخت است، اظهار کرد: معمولاً گفته می‌شود بهترین درمان رعایت بهداشت است که در این مورد کاملا صدق می‌کند.

جمالی نوبندگانی خاطرنشان کرد: می‌دانید ساخت دارو مراحلی دارد؛ باید کارهای آزمایشگاهی صورت گیرد. باید تائید‌ها را بگیرند و بعد کمیته اخلاق اجازه دهد بر روی افراد داوطلب چک شود و سپس تائید جهانی بگیرد.

وی در خصوص وضعیت شیوع ویروس کرونا در شهرستان فسا، عنوان کرد: در شهرستان فسا تا به حال بالاتر از ۸۰ الی ۹۰ مورد تست مثبت کرونا ثبت شده است، متاسفانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیر بیمارستان این شهر درگیر کرونا شدند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشخصه شهر فسا در خصوص شیوع بیماری «کووید-۱۹» این است که اطفال و کودکان هم درگیر شده‌اند. خوشبختانه تلاش‌های خوبی توسط مسئولان اجرایی شهرستان انجام شده است؛ عدم استفاده از ماشین‌های غیر بومی در ایام عید بسیار موثر بود.

جمالی نوبندگانی ادامه داد: تلاشهای عزیزان ما در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بسیار خوب بوده است به طوری که تعداد مرگ و میر در شهر به انگشتان دست هم نمی‌رسد.

وی در پایان با بیان این‌که امیدواریم مردم فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند، گفت: باید همه فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند؛ چراکه نه تنها فرد در مقابل خودش مسئول است بلکه در مقابل افراد جامعه هم مسئول است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا فسا طرح فاصله گذاری اجتماعی فاصله گذاری اجتماعی مجلس شورای اسلامی جمالی نوبندگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند