Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@22:59:34 GMT

روابط عمومی‌ها، مردم را در مورد خطرات کرونا هوشیارتر کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۶۳۴۰

روابط عمومی‌ها، مردم را در مورد خطرات کرونا هوشیارتر کنند

دکتر علی اصغر خالقی، دوشنبه در سومین روز از هفته روابط عمومی و ارتباطات در نشستی با مسوول و کارکنان روابط عمومی‌های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فسا، بی‌تفاوتی مردم نسبت به این بیماری را خطرناک توصیف و بیان کرد: بی تفاوتی و احساس راحتی با ویروس کرونا، بدترین شرایط برای شیوع بیشتر و افزایش شمار مبتلایان به کرونا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: شیوع این بیماری هنوز به نقطه پایان نرسیده و حتی در برخی از مناطق، وضعیت رضایت بخش نیست و روزهای بسیار سخت و پُرمشقتی را در حال سپری کردن هستیم.

خالقی، همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های کارکنان مجموعه روابط عمومی‌ها برای آگاهی بخشی و فرهنگ‌سازی در فضای حقیقی و مجازی برای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا تاکید کرد.
وی افزود: با ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان، همچنین همدلی و همرامی مردم و مسوولان، در زمینه مقابله و کنترل کرونا، شهرستان فسا نمره قابل قبولی دارد و بی‌شک بخش زیادی از این موفقیت مرهون اطلاع رسانی و تلاش‌های بی وقفه همکاران روابط عمومی در آگاهی بخشی به مردم است.  

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ادامه داد: صداقت روابط عمومی ها باعث اعتماد و همراهی مردم با حوزه سلامت شده که این خود یک سرمایه اجتماعی است و باید حفظ شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا هم در این نشست گفت: هم‌افزایی با رسانه‌ها، پاسخگویی به مردم و ایفای نقش پل ارتباطی بین مردم و مسوولان با ترکیبی از هنر علم و فن همراه با مثبت نگری از وظایف اصلی روابط عمومی‌هاست.

صادق مهدوی نیا بیان کرد: روابط عمومی‌ها نقش آموزشی و پیشگیری از بیماری‌ها را وظیفه ذاتی و انسانی خود می‌دانند.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه به عنوان روز روابط عمومی و اطلاع رسانی نامگذاری شده که سرآغاز هفته‌ای به همین نام است و تا دوم خرداد ادامه دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا روز ارتباطات و روابط عمومی فسا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روز ارتباطات و روابط عمومی فسا فضای مجازی ویروس کرونا روز ارتباطات و روابط عمومی فسا فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی روابط عمومی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند