Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسین حیدری مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت در نشست با هیات رییسه و مدیران عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از تلاش های مدافعان سلامت در شهرستان فسا گفت: در حوزه دانشگاهها، دانشگاه علوم پزشکی فسا با توجه به قدمت چند ساله اش جزو دانشگاههای موفق در کشور است و عملکرد خوبی در مبارزه با کرونا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف دفاتر بازرسی در دانشگاههای علوم پزشکی، بررسی وضعیت موجود و تعامل و همدلی بیشتر بین بخش های مختلف در جهت افزایش رضایت مندی مردم و ارتقای خدمات سلامت است.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت بیان کرد: ویروس کرونا با اینکه آسیب های زیادی به کشور وارد کرد اما باعث شد خیلی از ظرفیت ها در مناطق مختلف کشور جهت مقابله با این بیماری آشکار شود که اجرای طرح محله محور، برنامه مراقبت از بیماران در منزل و اقدامات جهادی و مدیریتی در شهرستان فسا نمونه ای از این ظرفیت ها می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز با بیان اینکه روزهای بسیار سختی بر حوزه سلامت شهرستان گذشت، گفت: تامین اقلام حفاظتی و بهداشتی در ابتدا بسیار دشوار بود که با همت و همدلی مسوولان، تلاش های خوبی برای مبارزه با این ویروس صورت گرفت.

 خالقی با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا در کشور و شهرستان فسا، کار مدیریت بخش ها با همفکری و بارش افکار انجام شد، افزود: سعی کردیم که بیماران را در شهرستان فسا درمان کنیم و یاریگر مرکز استان باشیم.

وی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه در مبارزه با کرونا، از ایثار و جانفشانی مدافعان سلامت شهرستان فسا در گروههای مختلف در طول یکسال گذشته قدردانی کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا اضافه کرد: ساختمان بیمارستان امام حسین(ع) تکمیل شده است ولی برای راه اندازی آن نیاز به توجه ویژه وزارت بهداشت برای تامین تجهیزات مورد نیاز است. همچنین ساختمانهای معاونت بهداشت و سلامتکده طب ایرانی در صورت تامین اعتبار مورد نیاز تا پایان دولت آماده بهره برداری است.

زهرا میرزازاده مدیر دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی فسا گزارشی از اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا و در زمینه بیماریابی و پیگیری درمان مبتلایان به کرونا ارائه کرد.

در ادامه معاونین دانشگاه ضمن اشاره به برخی از چالش ها و مشکلات در حوزه های مرتبط، به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

همچنین مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت از بخش ویژه کرونا و مرکز واکسیناسیون بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا و درمانگاه ویژه کرونا مستقر در سالن ورزشی کوثر و آزمایشگاه کرونای دانشگاه بازدید کرد و ضمن تبریک سال جدید و خدا قوت به مدافعان سلامت، روند ارائه خدمات به بیماران و مراجعین را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید:

مشکلات تنفسی بیشترین علت مراجعه کنندگان به اورژانس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونای انگلیسی کرونا در ایران ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی فسا وزارت بهداشت دفتر بازرسی شهرستان فسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال